Costume populare pentru copii lucrate cu ac, ata si suflet

Iatoria se invata, la fel si traditia. Tine de noi sa ii facem pe cei mici sa iubesca traditiile si sa le perpetueze mai departe. Costumele populare pentru copii reprezinta un mod minunat de a transmite aceste valori si de a incuraja copiii sa descopere frumusetea si eleganta traditiei. Pe site-ul www.ionelabran.ro. vei gasi costume traditionale, ii, camasi si accesorii autetice atat pentru fete cat si pentru baieti.

Un costum popular este o calatorie in timp

Costumele populare pentru copii imbina frumusetea si simbolismul traditional cu materiale de calitate si priceperea fetelor din atelierul din Brasov. Pe www.ionelabran.ro vei gasi o varietate de costume populare pentru copii, fiecare fiind realizat cu atentie la specificul zonei din care apartine.

Fiecare costum popular pentru copii de la Ionela Bran este o poveste deosebita. De la costumele romanesti bogat ornamentate la cele inspirate din alte culturi, fiecare piesa transmite un mesaj de mandrie culturala si identitate nationala. Sa-i imbracam pe copii in aceste straie traditionale si sa le oferim o calatoria in bogata noastra cultura.

Costume populare pentru fete si baieti

Un alt motiv pentru a alege www.ionelabran.ro pentru costumele populare pentru copii este diversitatea de costume si accesorii. Poti alege costume populare din zona Transilvaniei, costume populare oltenesti sau din zona Moldovei. Poti fi sigur de originalitatea fiecarei piese. De asemenea, pe site, poti gasi o orice tip de ie pentru copii. In plus, gasesti seturi de ie mama-fiica, mama-fiu, seturi de ie tata-fiu sau sot-sotie. Toata familia se poate asorta si poate alege aceeasi broderie sau aceeasi paleta de culori.

Costume traditionale pentru copii pentru evenimente speciale

Indiferent daca este vorba despre serbarile scolare, festivalurile locale sau pur si simplu despre un eveniment in familie, costumele populare pentru copii de pe www.ionelabran.ro sunt alegerea perfecta pentru a aduce o nota de eleganta si traditie in garderoba celor mici. Cu siguranta, aparatul foto se va indragosti de ei.

Costume populare pentru botez

Ce poate fi mai frumos decat sa increstinezi un prunc in costum traditional? In atelierul din Brasov maini harnice cos costume traditionale pentru cei mai mici dintre copii. Realizate din cel mai fin bumbac, din panza topita, din in sau alte materiale naturale, costumele populare pentru botezul celor mici castiga detasat inimile tuturor. Suntem mandre sa imbracam fiecare fetita sau fiecare baietel in ziua botezului. Ii imbracam si pe parinti, nasi sau invitati in straie traditionale cusute manual, cu ii traditionale, cu podoabe sau cingatori care scot din anonimat orice tinuta.

Comanda un costum popular pentru copii

Alege originalitatea si calitatea pentru cei mici si ofera-le o experienta unica si de neuitat cu costumele populare pentru copii cusute in atelierul Ionelei Bran. Daca esti din Brasov, poti veni in atelier sa convingi de frumusetea si calitatea lor.

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.